Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου θα γεμίσει η Λεωφόρος από μικρούς ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας 2002 – 2003 που θα συμμετάσχουν στο 5ο Skills Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Το διήμερο της αγωνιστικής αξιολόγησης τα παιδιά θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες των τεχνικών της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού κ.κ. Ταράση, Λαγωνικάκη, Παπαδάκη, Κλη και Μαυρουδή, ενώ οι σκάουτερ των τμημάτων υποδομής κ.κ. Μάρκος, Μπατσινίλας, Αργύρης, Φαμέλης, Καφφές και Ζαχαρόπουλος θα παρακολουθούν τα χαρακτηριστικά και την επιδεξιότητά τους.

Παράλληλα, κοντά στα παιδιά δίνοντας συμβουλές και συνομιλώντας μαζί τους, θα είναι το επιτελείο του Παναθηναϊκού αποτελούμενο από τη Διατροφολόγο κα. Τόνια Μαχαίρα, τον Βιοχημικό κ. Γιάννη Τσεκούρα και την Ψυχολόγο κα. Μαρία Ψυχουντάκη.

Οι υπεύθυνοι των Σχολών, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από στελέχη του Παναθηναϊκού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Σχολών και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ευχαριστούμε θερμά, την Ευρωπαϊκή Πίστη για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών μας και τις pizzafan και 3E για την ευγενική χορηγία τους.