Ακρως εντυπωσιακή η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού, επικράτησε πολύ εύκολα της αντίστοιχης ομάδας της Βέροιας με το «εκκωφαντικό» 7-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού, «Γ. Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του οποίου οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, επιβεβαίωσαν τη φόρμα τους, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και σκόραραν όποτε και με όποιον τρόπο ήθελαν. Το «χορό» των γκολ άνοιξε ο εορτάζων Θοδωρής Μίγγος, εκτελώντας εύστοχα πέναλτι στο 26’. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει στο 3-0 αφού σκόραραν πρώτα ο Θεοχάρης στο 34’ και μετά ο Πίσπας (που επέστρεψε στην Κ20 με γκολ) στο 45’. Ενδιάμεσα, στο 39’, οι φιλοξενούμενοι είχαν αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου μέσα στο πρώτο επτάλεπτο της επανάληψης. Και πάλι Θεοχάρης πρώτα (48’) και Πίσπας στη συνέχεια (52’) ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στη συνέχεια ο πρώτος σκόρερ της Κ20 έδωσε τη σκυτάλη στον…ομόλογό του της Κ17 κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στο 61’ ο Εμμανουηλίδης μπήκε στη θέση του Πίσπα και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, σκοράροντας δις, πρώτα στο 63’ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κι έπειτα στο 84’.

Παναθηναϊκός:Ξενόπουλος, Βαλμάς (53′ Μανιδάκης), Ντόκο, Ξηρός, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Θεοχάρης, Πίσπας (61′ Εμμανουηλίδης), Αγγελόπουλος (67′ Αποστολάκης), Δημήτρουλας.

Βέροια:Βενετικίδης, Τερζής, Κοντός, Κουμπιός, Λουκίδης, Βασσάρας, Κουτσούκης, Αϊρατζής, Νίκας, Ερ. Τσουλχάι, Βασμανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Δόρης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης.