Παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο, η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Αστέρα με 1-0, στον αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό Γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Γύρου, του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ15 Super League.

Ο αγώνας ήταν συνολικά αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να έχουν καλά διαστήματα και να δημιουργούν ευκαιρίες. Οι μικροί «πράσινοι» κατάφεραν σε αρκετά καλό βαθμό να κρατήσουν την ηρεμία στο παιχνίδι τους και να ακολουθήσουν το πλάνο τους δείχνοντας υπομονή, παρά το γεγονός ότι το γκολ δεν ερχόταν. Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη στο πρώτο μέρος και το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος αρχικά η εικόνα παρέμεινε ίδια μέχρι το 64’ οπότε ο Νιάρχος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό λειτούργησε αντίστροφα από το αναμενόμενο υπό την έννοια ότι δεν έκαμψε την προσπάθεια της ομάδας του Παναθηναϊκού, η οποία όχι μόνο παρέμεινε προσηλωμένη στο πλάνο της, αλλά κατάφερε επιπλέον να πετύχει το γκολ που έψαχνε. Αυτό συνέβη πριν συμπληρωθεί 10λεπτο από την αποβολή και συγκεκριμένα στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιατούνη. Ο σκόρερ έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το τέλος, στο 79’ λόγω τραυματισμού. Στο διάστημα μετά το γκολ μάλιστα, η ομάδα του Αρη Κυριαζή είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά τελικά το σκορ έμεινε στο 0-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Μανουσιάδης, Δούρος, Κανελλόπουλος, Λελούδας, Χατζηαθανασιάδης, Λεχωρίτης, Λιακόπουλος, Βριώνης, Τσιγκούνης, Μπερκής, Τζήλος. Επαιξε και ο Ματθαιόπουλος.

Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Σαλάτας, Μπαλαρίνης, Σιαφάκας, Μητρόπουλος, Σιατούνης (79’ λ.τρ. Λιάσκος), Καρβούνης (59’ Λαζαρίδης), Σακελλαρόπουλος (50’ Νούσης), Λεονδάκης (50’ Φοινίκης), Νιάρχος, Τουρκοχωρίτης