Δυο γρήγορα γκολ κόστισαν στην Κ20 του Παναθηναϊκού που προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στον αγώνα που διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Τα δύο γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι πολύ νωρίς και συνεχόμενα υπήρξαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα καθώς οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να κυνηγούν το σκορ από πολύ νωρίς και δεν κατάφεραν τελικά να γυρίσουν το παιχνίδι μην καταφέρνοντας έτσι να δώσουν συνέχεια στο σερί των 10 νικών που έτρεχαν μέχρι σήμερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και προειδοποίησαν με τον Καμπέτση στο 10’ όταν ο Ξενόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο ίδιος παίκτης ωστόσο στο 14’ έπιασε δυνατό βολέ από κοντά έπειτα από σέντρα που βγήκε από δεξιά και άνοιξε το σκορ. Σχεδόν αμέσως μετά, 3 λεπτά αργότερα, ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον ίδιο παίκτη να επωφεληθεί διπλασιάζοντας τα γκολ για τον ίδιο και την ομάδα του. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να συνέλθουν και να αντιδράσουν, όμως παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ πριν την ανάπαυλα.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πετύχει το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Οι επίμονες προσπάθειές τους δικαιώθηκαν στο 74 όταν ο Παπανικολάου από αριστερά βρήκε ωραία τον Πίσπα, ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-2. Ο Παναθηναϊκός πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν χώρους στην αντεπίθεση κάτι το οποίο πέτυχαν με πλασέ του Βάρκα στο 90’, σφραγίζοντας τη νίκη τους και σταθεροποιώντας τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός:Ξενόπουλος, Ξηρός (59′ Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας (84′ λ. τρ. Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77′ Κουντουριώτης).

Ολυμπιακός:Αγγελόπουλος, Κούγιος (77′ Χατζηιωαννίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (69′ Πέιος), Βάρκας, Ξενιτίδης (88′ Πλέγας), Καμπέτσης, Μεγαρίτης, Βρουσάι.