Με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα και σε μια αναμέτρηση χωρίς καλό ρυθμό η Κ20 του Παναθηναϊκού έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά της και οι ευκαιρίες που προέκυπταν σποραδικά δεν μετατράπηκαν σε γκολ είτε επειδή γίνονταν λάθη στην τελική πάσα είτε επειδή οι τελικές προσπάθειες ήταν άστοχες. Γενικά οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν έφτασαν όμως σε αγωνιστικό ρυθμό τέτοιο που να τους επιτρέψει να καταβάλουν τους αντιπάλους τους ενώ δεν είχαν και την τύχη να σκοράρουν σε κάποια από τις ευκαιρίες τους ώστε να αποκτήσουν το προβάδισμα και να αλλάξουν τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος είχε κι αυτός κάποιες ευκαιρίες αλλά και ανασταλτικές προτεραιότητες και τελικά το 0-0 ήρθε φυσιολογικά σε ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα και άφησαν δύο βαθμούς που τους κράτησαν πιο μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Ξηρός, Σερβιλάκης, Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Θεοχάρης (76’ Μίγγος), Παπανικολάου, Αγγελόπουλος (78’ Ξεπαπαδάκης), Δημήτρουλας, Μπουζούκης (57’ Αποστολάκης), Κουντουριώτης.

Ατρόμητος: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Χαραλάμπους, Λώλος, Κρουσέλ, Παναγιωτόπουλος, Φαρία (41’ λ.τρ. Τριμμάτης), Παυλής, Κάιο (78’ Δαλκαφούκης), Λαζαρίδης (55’ Ιγκμπινόμπα), Νταβιώτης.