Ανώτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Κ20 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε χωρίς να δυσκολευτεί της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στον αγώνα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Γιώργος Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν αρκετά για να δώσουν στον Παναθηναϊκό το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα Κ20 Super League, που άρχισε σήμερα με τους «πράσινους» να υποδέχονται τον Λεβαδειακό στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στο Κορωπί. Το σκορ και το αποτέλεσμα αποτυπώνουν την ανωτερότητα της ομάδας των Φρατζέσκου – Ταράση, που κυκλοφόρησαν την μπάλα σωστά, έκαναν το παιχνίδι τους και είδαν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται με το τελικό 2-0.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 10’ ο Παλασκώνης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουντουριώτη, ενώ το δεύτερο σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε, στο 91’. Σκόρερ ήταν ο Ντόκο που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Θεοχάρη και πλάσαρε εύστοχα για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Οι νεαροί άσοι του Παναθηναϊκού είχαν ευκαιρίες με τον Εμμανουηλίδη (35’) και τον Σέχου (61’) ενώ ο Λεβαδειακός αρκέστηκε κυρίως σε ανασταλτικούς προσανατολισμούς χάνοντας μια ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Παλασκώνης, Ντόκο, Οικονομόπουλος, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης (89’ Ραφαήλ), Θεοχάρης, Σέχου (85’ Θεοδωράκης), Κουντουριώτης (65’ Καλομοίρης), Δημήτρουλας

Λεβαδειακός: Ζωγράφος, Σάλαϊ, Τσίγκος, Λιάγκας, Μερεντίτης, Κουκουβίνος, Βήχος, Αργυρίου, Βήχος, Νίκας, Φάσας.