Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Κ20 του Παναθηναϊκού κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επιβληθεί με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας εκτός έδρας πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας (Κανόνι) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Παρά τη μέτρια συνολικά εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από το νησί των Φαιάκων έχοντας μάλιστα χάσει και σωρεία ευκαιριών για να «καθαρίσει» την αναμέτρηση πολύ νωρίτερα. Περισσότερο προβληματική ήταν η εικόνα των «πράσινων» στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης καθώς ούτε την κατοχή της μπάλας μπόρεσε να έχει σε ικανοποιητικό βαθμό, αλλά ούτε και να πιάσει απόδοση που να πλησιάζει τα στάνταρ που έχουν τεθεί από την τεχνική ηγεσία. Σαν συνέπεια η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί σκοράροντας δύο φορές μια στο 22’ και μια στο 40’. Παρά την μέτρια εικόνα του «τριφυλλιού», οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Φρατζέσκου κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2, χάρη στα γκολ των Δημήτρουλα και Εμμανουηλίδη με ισάριθμα σουτ στο 34’ και το 44’.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε αρκετά κυρίως εξαιτίας του γκολ που πέτυχε ο Κουντουριώτης με πλασέ στο 52’ και έβαλε την ομάδα του για πρώτη φορά στη θέση του οδηγού. Το 2-3 ανέτρεψε τις ισορροπίες και σύμφωνα με τη ροή της αναμέτρησης οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν «τελειώσει» το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Τουλάχιστον 5 φορές βρέθηκαν σε θέση βολής από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το 4ο γκολ, αφήνοντας ανοικτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος κάτι που καλούνται να αποφύγουν στις προσεχείς αναμετρήσεις τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα: Θανασούλας, Βλάχος, Λάμπογλου, Τσάνης, Τρεπεκλής, Ζαΐμη, Μίσκου, Κέβεν, Νικολούδης, Κρίστοφερ, Νόκα. Έπαιξαν επίσης Αποστολίδης και Μπάρδος

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, Ντόκο, Μπαλασκώνης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Δημήτρουλας (65’ Τσίγκος), Εμμανουηλίδης (75’ Ξεπαπαδάκης), Κουντουριώτης (60’ Σέχου), Πίσπας