Το Σάββατο 23/09, από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, όλες οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό, στο πλαίσιο του ανοιχτού προγράμματος επισκέψεων για το κοινό με τίτλο “OPEN DAY PASS”.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως δουλεύει μια Σχολή Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, να ενημερωθούν για το προπονητικό πρόγραμμα αλλά για τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους υπευθύνους των προγραμμάτων.

Το δίκτυο περιλαμβάνει 40 Σχολές και σίγουρα κάθε παιδί 5-15 ετών θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την πιο κοντινή του για να παρακολουθήσει το ενημερωτικό πρόγραμμα “OPEN DAY PASS” το οποίο πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση βασικών αρχών της φιλοσοφίας των Σχολών του Παναθηναϊκού.
  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στους χώρους προπόνησης.
  • Παρουσίαση βασικών σημείων προπονητικού προγράμματος 2017/18.
  • Γνωριμία με τους πιστοποιημένους προπονητές.
  • Ενημέρωση για τις επιπρόσθετες παροχές προγράμματος (Ασφαλιστική & Οδοντιατρική κάλυψη, Σετ προπόνησης, Αθλητικό KIT εμφάνισης).
  • Ενημέρωση για τις ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις του δικτύου (τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων -camps, παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, διατροφικές συμβουλές – ψυχολογική υποστήριξη, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγησης αθλητικών επιδόσεων)

Οι εγγραφές για τη σεζόν 2017/18 έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα για αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών. Περισσότερες πληροφορίες για της Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μπορείτε να βρείτε εδώ, ή καλώντας στο 2108709208.