Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, η Κ15 του Παναθηναϊκού υπέστη την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Α.Ι. Ρέντη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ15.

Το καίριο σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι σκόραραν και πήραν το προβάδισμα υπήρξε καθοριστικό για τον εξέλιξη της αναμέτρησης που κρίθηκε τελικά υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος μείωσε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό που παρέμεινε πρωτοπόρος παρά το γεγονός ότι υπέστη την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν αρκετά νευρικό και χωρίς πολλές ευκαιρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν μια ελαφρά υπεροχή, όμως οι φάσεις ήταν λιγοστές με τους «πράσινους» να επιχειρούν να πιέσουν και να δημιουργούν κάποιες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια κλασική ευκαιρία. Το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα ήταν ισόπαλο χωρίς σκορ, όμως αυτό άλλαξε πολύ γρήγορα στην επανάληψη. Μόλις στο 42’ ο Κίτσος κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αυγερινού. Το 1-0 άλλαξε τα δεδομένα καθώς το «τριφύλλι» υποχρεώθηκε να κυνηγήσει το σκορ, ενώ ο Ολυμπιακός μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμά του. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη άνεση στη δημιουργία ευκαιριών χωρίς να είναι ωστόσο αντίστοιχα αποτελεσματικοί. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σταμούλης κέρδισε πέναλτι από τον Αυγερινό, ο Σπυριδάκης το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας καθυστέρησε περίπου 45 λεπτά να ξεκινήσει λόγω αργοπορημένης άφιξης των διαιτητών.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γιγίνης, Λιάτσος (70′ Παπανικόπουλος), Κίτσος (56′ Σπυριδάκης), Λιοφάγος, Σταμούλης (82′ Τσιουρής), Συρμής (62′ Ντόη), Καραπαναγιωτίδης (77′ Παστράς).

Παναθηναϊκός: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης (64′ Ζαφείρης), Κρυπαράκος, Τζαβίδας (82′ Πουλιάνος), Τόρρα (79′ Αυγερινός Φ.), Τσοντάκης.