Με το… αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ20 του Παναθηναϊκού που βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και τελικά παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας (Αγ. Σπυρίδων) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Δύο… ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στους «πράσινους» να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές τους γηπεδούχους που αν και είχαν σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς κατάφεραν να σκοράρουν δις και τελικά απέσπασαν ισοπαλία από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να κάνουν κακή εμφάνιση.

Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή με τον Λεβαδειακό να αρκείται σε παθητικό ανασταλτικό ρόλο, ωστόσο, δεν κατάφερνε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα τον αντιπάλων και να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα του επέτρεπαν να σκοράρει και να ανατρέψει τις ισορροπίες του αγώνα. Αντίθετα, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Νίκα να ευστοχεί σε σουτ εκτός περιοχής στο 28’. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο 50’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σέχου να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κεφαλιά να σημειώνει το 1-1. Η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια όμως δεν άλλαξε και μάλιστα οι Βοιωτοί δεν άργησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, αυτή τη φορά με τον Δήμο στο 60. Η απάντηση ήρθε στο 72’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, δύσκολη επέμβαση του Ζωγράφου και πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι ο Ζωγραφάκης ήταν πρώτος στην επαναφορά και την έσπρωξε στα δίχτυα. Παρά την ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας στο διάστημα που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή και ο αγώνας έληξε με το σκορ στο 2-2.

Ετσι ο Παναθηναϊκός έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για το πρωτάθλημα, παρέμεινε ωστόσο επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα και αήττητος με 40 βαθμούς έπειτα από 16 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός:Ζωγράφος, Βλαβιανός, Τσίμπος, Λιάγκας, Ματσοτάι, Αργυρίου, Βήχος, Κουκοβίνος, Νίκας, Δήμος, Φάσας. Επαιξαν και οι Μιτακίδης, Λαμσελάρι.

Παναθηναϊκός:Χαλκίδης, Βλαχόπουλος, Θεοχάρης, Ζωγραφάκης, Παλασκώνης (60′ Μαυρομάτης), Σκεντεράι, Αποστολάκης (70′ Καλομοίρης), Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας (70′ Ξεπαπαδάκης), Σέχου.