Ακόμα μία νίκη για την Κ20 του Παναθηναϊκού που αν και δυσκολεύτηκε και δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή μέρα κατάφερε να επιβληθεί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 εκτός έδρας και να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ανοικτό Γήπεδο του Δήμου Μελισσίων «Κ. Τσιμπρικίδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Το πρώτο μέρος για την ομάδα των Φρατζέσκου-Ταράση ήταν αρκετά καλό από πλευράς δημιουργίας και απόδοσης, όχι όμως και αποτελεσματικότητας, καθώς οι ευκαιρίες που δημιουργούνταν δεν μετατράπηκαν σε κάποιο γκολ ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες και η λογική της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα λόγω και της συμμετοχής αρκετών ποδοσφαιριστών στην αποστολή της ανδρικής ομάδας, αλλά συνολικά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους δημιουργώντας τις συνθήκες της επικράτησης.

Στο δεύτερο μέρος οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες συγκριτικά, η αποτελεσματικότητα του «τριφυλλιού» ωστόσο αυξήθηκε καθώς κατάφερε να πετύχει το «πολυπόθητο» γκολ που τελικά έκανε και όλη τη διαφορά. Το σημείωσε για ακόμη μια φορά στους τελευταίους αγώνες ο Παλασκώνης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 68’ δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του που μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της για 18η συνεχή αναμέτρηση. Μάλιστα, χάρη στα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων, οι νέοι του Παναθηναϊκού αύξησαν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση πηγαίνοντάς την από τους τρεις στους τέσσερις βαθμούς έναντι του δεύτερου – πλέον – ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης:Σταματίου, Κανελάκης (62′ Διονέλης), Παπακωνσταντίνου, Κόκκορης (80′ Μπουρμπούλης), Γεωργακάς, Σπίντζος, Μεσσήνης, Σαχσανίδης, Σαρηγιάννης (65′ Ανδρεόπουλος), Κατσάρας, Γιαούπη.

Παναθηναϊκός:Χριστογιώργος, Παλασκώνης, Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ζωγραφάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Ντιρμίσι, Δημήτρουλας, Σέχου.