Συνεπής στη μέχρι τώρα πορεία της η Κ17 του Παναθηναϊκού πέτυχε άλλη μια νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά 2-0 της ανταγωνιστικής ΑΕΚ, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ17.

Από ένα ημίχρονο είχαν ουσιαστικά την υπεροχή οι δύο αντίπαλοι, με τους «πράσινους» ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματικοί και να σκοράρουν δις για να κλειδώσουν τη νίκη σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Καλούδη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος με βασικά στοιχεία στο παιχνίδι του την πίεση και την κατοχή της μπάλας. Ο Μπούτσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19’ επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητα της ομάδας του και δίνοντάς της το προβάδισμα που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Το «τριφύλλι» είχε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια με τον σκόρερ και τον Αθανασακόπουλο να αστοχούν από κοντά και τον δεύτερο να έχει καλό αλλά λίγο άστοχο σουτ εκτός περιοχής όπως και ο Σερπέζης. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, ενώ ακριβώς με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους συγκρούστηκαν σε εναέρια μονομαχία και χτύπησαν στο κεφάλι οι Μπούτσι και Καλούδης. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ χτύπησε πιο σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διακόπηκε για 15 περίπου λεπτά και όταν ξεκίνησε ξανά ο ρυθμός είχε «παγώσει». Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και έλεγξε το ρυθμό και την κυκλοφορία της μπάλας, δεν κατάφερε ωστόσο να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έγινε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές ο Ηλιάδης βρήκε με παράλληλο γύρισμα το Βαγιανίδη που σκόραρε στο 81’ για να σημειώσει το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός:Χριστοδουλής, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Σπίνος, Σαντιγκάι, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Μπούτσι, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης. Αγωνίστηκαν και οι: Ηλιάδης, Τσιμπόκας, Σαμαράς, Δάκτυλας, Καλαμπόκας

ΑΕΚ: Καλούδης, Ποζατζίδης, Ματζουρανάκης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Κανελλάκης, Τσάνης, Αυγέρης, Πατρινός, Μπιλικαϊδης, Μάρκου