Eνα μεγάλο πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Λαμίας, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν επικρατώντας του ΠΑΟΚ στα πέναλτι με 5-4 στον τελικό και σήκωσαν για πρώτη φορά το τρόπαιο σε επίπεδο Παίδων.

Όπως ήταν φυσικό, η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε όπως της αξίζει, με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τα στελέχη της ακαδημίας που βρέθηκαν στο γήπεδο να γίνονται ένα κουβάρι στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του “τριφυλλιού”, Τάκης Φύσσας, ανέβασε στο instagram ένα video από τους παίκτες να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας, κατόπιν δικού του συνθήματος.

Μαζί με το video, έγραψε και το εξής μήνυμα:“Οικογένεια – Νοοτροπία νικητή – Αυτοσυγκέντρωση – Εμπιστοσύνη – Πάθος και ψυχή. Τα είχατε όλα Πρωταθλητές!!! #champions #superleague #k15 #panathinaikos #”.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε:

“Ενα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της Κ-15 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μέλλον του Παναθηναϊκού ανήκει σε αυτά τα παιδιά, που έδειξαν τον δρόμο για τις μελλοντικές επιτυχίες”

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Θωμάς Μαυρουδής, μίλησε γι’ αυτήν την τεράστια επιτυχία,κι έκανε λόγο για την πρώτη από τις κούπες της φετινής σεζόν.

Συμφωνείτε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ που δήλωσε ότι στο παιχνίδι διδάχθηκε ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος;

“Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ανεβήκαμε μετά από το 30ό λεπτό. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, όμως ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω ότι δίκαια πήραμε τον τίτλο, έστω και στα πέναλτι”.

Ο τίτλος αυτός αποτελεί επιβράβευση για εσάς, με βάση τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η ακαδημία;

“Ναι, σίγουρα είναι κάποιου είδους επιβράβευση για εμάς. Προσπαθούμε να μην μας επηρεάζουν τα προβλήματα, να μη τα μεταφέρουμε στα παιδιά και να δουλεύουμε κάτω από σωστές συνθήκες, αξιοποιώντας το ταλέντο τους”.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις κούπες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού φέτος (σ.σ. βρίσκεται στον τελικό και σε κ-17 και κ-20);

“Το εύχομαι να είναι η πρώτη από τις τρεις, γιατί αυτό συνολικά αποτελεί μία επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο κ. Φύσσας(σ.σ. υπεύθυνος ακαδημιών)“.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δημοσθενιάδης, τόνισε ότι η κατάκτηση του τροπαίου αποτελούσε όνειρο ζωής.

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που ζω το όνειρό μου. Είμαι υπερήφανος που είμαι παίκτης της πρώτης ομάδας κ-15 του Παναθηναϊκού που πήρε τίτλο”.