Με απόδοση που δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στη Λαμία η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα Κ19, επικρατώντας 2-0 στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου «καθάρισε» την υπόθεση – νίκη στο πρώτο 20λεπτο με δράστη τον Ηλιάδη. Στο 6ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή και στο 16ο λεπτό με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Ζαγαρίτη, ο Ηλιάδης έδωσε ασφαλές προβάδισμα από νωρίς στο Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι δεν επαναπαύθηκαν αφού στο δεύτερο ημίχρονο είδαν δύο φορές το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά τους, μια με σουτ του Μαυρουδή, μια με απευθείας φάουλ του Αθανασακόπουλου. Επιπλέον εξ επαφής οι Ζαγαρίτης, Καλομοίρης δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Λαμία δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο από το 55ο λεπτό και έπειτα ο Συλαϊδόπουλος είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει το σχηματισμό της πρώτης ομάδας, το 3-4-2-1.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

Παναθηναϊκός: Χριστογιώργος, Βαγιανίδης (80’ Παλασκώνης), Παρασκευόπουλος (65’ Καραγιάννης), Σαντικάι, Ζερβόπουλος, Μαυρουδής, Ζαγαρίτης, Σκεντεράι, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (75’ Καλομοίρης), Ηλιάδης.