Παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα και του διευθυντή των ακαδημιών Τάκη Φύσσα, η ομάδα Κ19 αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας την ομάδα του Παντζιτζιφιακού, επικρατώντας με τελικό αποτέλεσμα 5-0. Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με τέτοια φιλικά θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς μέχρι τον επόμενο επίσημο αγώνα μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος και μάλιστα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου η Κ19 θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Σπάρτη στις 17.30.Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα και τα πέντε γκόλ ήταν απόροια οργανωμένης ανάπτυξης και επιθετικής τακτικής, με σκόρερ τους Κώστα στο 15΄και 60΄, Σταμούλη στο 18΄, Παλασκώνη στο 55΄ και Σπίνου στο 80΄.

Με την Κ19 αγωνίστηκαν οι Χριστοδουλής, Σπίνος, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Καραγιάννης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαθανασίου, Παλασκώνης, Σταμούλης.

Για τον Παντζιτζιφιακό οι Κολοκυθάς, Αντωνιάδης, Ζίνισσας, Τάμπαξης, Άρτεμης, Μεταξάς, Θωμαϊδης, Οακίμ, Μπέμπης, Αχμέτ, Ανδρώνης.Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπά-Μάριος, Κονταράτος, Σαλωμίδης, Τσεκούρας, Σωτηριάδης, Τσαπανίδης, Χουλιάρας.