Τρίτη εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα κάτω των 19 ετών του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με θύμα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησε 2-0, χάνοντας και πάλι κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Και τα δύο γκολ προήλθαν από στατικές φάσεις.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς. Στο 7ο λεπτό το πλασέ του Παπαδόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 10’ το σουτ του Αθανασακόπουλου απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Ένα λεπτό μετά ήρθε το 1-0 από κόρνερ που εκτέλεσε το Τριφύλλι με τη μπάλα να περνάει από αρκετούς και να καταλήγει στον Τζαβίδα που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν περιορίστηκε σε αυτό. Στο 19’ σουτ του Σερπέζη υπό καλές προϋποθέσεις ήταν άστοχο, όπως και του Ηλιάδη στο 42’. Το 2-0 προέκυψε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου από κόρνερ του Αθανασακόπουλου και κεφαλιά του Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή μπάλας αλλά η σωστή αμυντική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του. Αντίθετα στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, όμως χάθηκαν τρία τετ α τετ από τους Καλομοίρη, Ζαγαρίτη (έστειλαν άουτ τη μπάλα) και Παπαδόπουλο (απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας).

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, κάτι το οποίο δεν επηρρέασε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (28’ Παλασκώνης), Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Ηλιάδης (70’ Σαντικάι), Τζαβίδας (55’ Καλομοίρης), Σερπέζης, Παπαδόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.