Άλμα κορυφής έκανε η ομάδα κάτω των 19 ετών του Παναθηναϊκού, καθώς έκανε το καθήκον της επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου και έτσι εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ, «πιάνοντας» κορυφή!

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μπήκαν ως συνήθως δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα. Πρώτη ευκαιρία στο ματς χάθηκε στο 9ο λεπτό με το σουτ του Καλομοίρη να περνάει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Πράσινοι προηγήθηκαν. Ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι και ο Αθανασακόπουλος το αξιοποίησε. Το Τριφύλλι δεν έμεινε εκεί, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε προσπάθειες του Σερπέζη στο 22’, του Ηλιάδη στο 31’ και δύο καλά σουτ του Καλομοίρη στο 35’ και στο 38’.

Ο Πανιώνιος έδωσε την προειδοποιητική βολή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Χριστογεώργο να κρατάει το 1-0. Και αφού το σουτ του Ηλιάδη από ωραία συνεργασία έφυγε άουτ στο 50’, ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση. Στο 52’ ο Ζερβόπουλος ανέτρεψε αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή, με τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύεται την εσχάτη των ποινών. Στο 69’ το σουτ του Παπαδόπουλου υπό καλές προϋποθέσεις έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια των παικτών του Πανιωνίου στο 71’. Ο Χριστογεώργος ήταν και πάλι ετοιμοπόλεμος στο 73’ και έτσι στο 76’ ήρθε το γκολ της νίκης. Ο Παπαδόπουλος έκανε κούρσα πολλών μέτρων και από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της αντίπαλης εστίας. Δύο καλά σουτ του Σερπέζη στο 79’ και στο 81’ έφυγαν άουτ και τελικά το 2-1 παρέμεινε έως το τέλος.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (80’ Παπαθανασίου), Ηλιάδης (77’ Σαντικάι), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (59’ Παπαδόπουλος).