Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Κ19 του Παναθηναϊκού έμεινε χωρίς νίκη. Αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία υποδέχθηκε στο «Γ. Καλαφάτης». Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται δίκαιο σε γενικές γραμμές παρότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα δοκάρι και μια φάση που ζήτησε πέναλτι και η ΑΕΚ δύο δοκάρια. Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με αρκετούς απόντες -ελέω τραυματισμών.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός έχασε τετ α τετ με τον Σερπέζη στο 2ο λεπτό και η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 3′ με διαγώνιο σουτ του Μπούση. Το Τριφύλλι δεν άφησε την ΑΕΚ να χαρεί πολύ αφού στο 7ο λεπτό ο Αθανασακόπουλος με σουτ στην αριστερή γωνία ισοφάρισε το σκορ. Στο 31′ οι Πράσινοι άγγιξαν το 2-1 με τον Ζαγαρίτη ο οποίος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι στο 69′ σε ανατροπή του Σερπέζη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει τη συνέχιση του αγώνα. Στο 77′ ο Τσέλιος είχε δοκάρι για την ΑΕΚ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 88′ η εκτέλεση φάουλ του Μπούση.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62′ Μανιδάκης), Καραγιάννης (56′ Σαντικάι), Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (58′ Παπαδόπουλος), Ζαγαρίτης, Σερπέζης.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμουλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Ταμπας, Μπότος (70′ Αρβανίτης), Τσέλιος, Μαχαίρας (84′ Μάρκου), Χριστόπουλος (76′ Μαλλισόβας), Πατρινός.