Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη έμεινε η Κ19 του Παναθηναϊκού, μια και δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι «αιωνίων» των μικρών στου Ρέντη. Και όμως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ελάχιστοι θα πίστευαν ότι η νίκη θα ξέφευγε από το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι ήταν καθηλωτικοί στο πρώτο 45λεπτο. Προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον αρχηγό τους Χρήστο Ζερβόπουλο ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αθανασακόπουλου. Στο 8′ ο Ζαγαρίτης απώλεσε σημαντική ευκαιρία για το 0-2 όταν από πλάγια δεξιά μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό μετά και πάλι ο Ζαγαρίτης θα μπορούσε να σκοράρει όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή από γύρισμα του Τζαβίδα αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Καραργύρης. Στο 16′ ο Καλομοίρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο του Καραργύρη αλλά το τακουνάκι του δεν βρήκε στόχο. Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκμεταλλευόμενοι το δώρο των Σκεντεράι, Παρασκευόπουλου που χάρισαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή στον Ξενιτίδη, ο οποίος έφυγε τετ α τετ με τον Χριστογεώργο και σημείωσε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-1 στο 67′ ενώ στο 71′ ήρθε το 3-1 με σέντρα σουτ του Μαρίνου από τα 40 μέτρα. Μοναδική αντίδραση του Παναθηναϊκού σε όλα αυτά ακόμα ένα χαμένο τετ α τετ στο 90′ από τον Ζαγαρίτη που απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81′ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (82′ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (60′ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60′ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81′ Σαντικάι), Καλομοίρης (46′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.