Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν επέτρεψαν στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού να παραταχθεί με το γνωστό καλό πρόσωπο της στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ειδικά το πρόβλημα στο σκοράρισμα –ελλείψει των τραυματιών Σέχου, Παπαδόπουλου- ήταν έντονο και εν τέλει το τελικό 1-1 κόντρα στον εκ των ουραγών, Απόλλωνα Σμύρνης δεν φαντάζει εξωπραγματικό.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11’ το σουτ του Σερπέζη απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα ενώ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Καραγιάννη στο 18’ και το σουτ του Καλομοίρη στο 28’. Ο Καραγιάννης στο 32’ από κοντινή απόσταση έπιασε αδύναμη κεφαλιά για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Μια ανάλογη ευκαιρία έχασε ο Σερπέζης στο 67’ μέχρι τελικά να έρθει το γκολ στο 69ο λεπτό με σκόρερ τον Τζαβίδα που πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση. Όμως δευτερόλεπτα μετά ήρθε η ισοφάριση για τον Απόλλωνα, γεγονός που δημιούργησε εκνευρισμό στους Πράσινους και έως το τέλος του αγώνα το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Παναθηναϊκός: Χριστοδουλής, Παλασκώνης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ηλιάδης, Μανιδάκης, Κώστας.