Μετά από αρνητικό σερί πέντε αγώνων, η Κ19 του Παναθηναϊκού πήρε την πρώτη της νίκη αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι.. Θετικό γεγονός για το Τριφύλλι η επάνοδος μετά από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού των Γιώργο Βαγιαννίδη, Οργκέσι Σούλτσε.

Το Τριφύλλι πήρε τη νίκη όταν στο 28′ ο Σερπέζης με ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι και το αξιοποίησε ο Ηλιάδης στο 28′. Ο ΟΦΗ ήταν μαχητικός και έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο όταν από προσπάθεια του Κουράκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ είχε ακόμα δύο καλές στιγμές που όμως φώναξε «παρών» ο Χριστοδουλής. Το Τριφύλλι είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθειες των Σαμαρά, Καλομοίρη και στο δεύτερο ημίχρονο από μία κεφαλιά του Ζερβόπουλου που έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας και ο συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος.

ΟΦΗ:Αγγελάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Ζερβάκης (73’ Κουρίνος), Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ξεπαπαδάκης (57’ Βρεττός), Κουράκης, Αζίζι (77’ Σταυρακάκης), Νοικοκυράκης.

Παναθηναϊκός: Χριστοδουλής, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σαντικάι, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Ηλιάδης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Σερπέζης. Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι Βαγιαννίδης, Σούλτσε και Μανιδάκης.