Αποφασιστικοί και περισσότερο ουσιώδεις ήταν αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Παναθηναϊκού και έτσι ήρθε η νίκη με 3-1 επί της Λαμίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 17ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Μια νίκη που έστειλε τους Πράσινους ξανά στην τέταρτη θέση και να καταδιώκουν σε πρώτη φάση τον τρίτο ΟΣΦΠ.

Ο αγώνας στη Λαμία ήταν σημαντικός και για ακόμα ένα λόγο, την επάνοδο του Χρήστου Σέχου μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνιστικής απουσίας.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 11′ με πλασέ του Τζαβίδα που έστειλε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έφτασε κοντά στο 0-2 στο 13′ αλλά το σουτ του Αθανασακόπουλου απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 20′ ο διαιτητής θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Σέχου, αλλά δεν υπέδειξε κάτι. Το Τριφύλλι έχασε στο 30ο λεπτό τον Ζαγαρίτη με τραυματισμό. Τον αντικατέστησε ο Σαμαράς που επανήρθε από τραυματισμό. Στο 40′ ήρθε το 0-2 με τον Τζαβίδα να σεντράρει και τον Σαμαρά να βρίσκει δίχτυα.

Στο 58′ η κεφαλιά του Σέχου έφυγε μόλις άουτ, όπως το ίδιο συνέβη σε κεφαλιά του Καραγιάννη στο 65′. Η Λαμία μείωσε το σκορ στο 74′, αλλά η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ήταν εμφανής. Ό,τι δεν κατάφερε στο 86′ ο Σέχου που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά από πλάγια πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, πέτυχε στο 88′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ για το τελικό 1-3.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Ηλιάδης (68′ Παπαδόπουλος), Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (75′ Σπίνος), Σέχου, Ζαγαρίτης (30′ Σαμαράς).