Για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού μπορεί να αισθάνεται ότι πήρε λιγότερα από όσα δικαιούνταν. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, μένοντας στο 2-2 σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι με δύο αποβολές, δύο πέναλτι, τέσσερα γκολ, ένα ακυρωθέν γκολ και τρία χαμένα τετ α τετ στις καθυστερήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και έχασε καλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να κερδίζει τις μάχες από τον Σερπέζη στο 19′ και τον Σπίνο στο 22′. Ό,τι δεν κατάφερε το Τριφύλλι, το πέτυχε ο Πανιώνιος στο 32′. Από κόρνερ και κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως φάουλ στον τερματοφύλακα, μια άδικη απόφαση που ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τους Πράσινους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ως φωτοτυπία του πρώτου. Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία στο 46′ σε κεφαλιά του Σερπέζη που απόκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Πανιώνιος σκόραρε στο 53′ από στατική φάση. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα. Στο 61ο λεπτό ο Σερπέζης κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος αποβλήθηκε. Το πέναλτι, όμως, δεν αξιοποιήθηκε από τον Αθανασακόπουλο που έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 70′ ήρθε η μείωση του σκορ σε 2-1 από όμορφη σουτ του Ζαγαρίτη εκτός περιοχής. Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε ο Ηλιάδης με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 75′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Ζαγαρίτη, με τον ίδιο να αξιοποιεί την εσχάτη των ποινών.

Στις καθυστερήσεις σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Βαγιαννίδη που σούταρε δυνατά για να στείλει τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Πανιώνιος είχε τη δική του μεγάλη φάση σε χαμένο τετ α τετ και στο 90’+4′ ο Αθανασακόπουλος με διπλή προσπάθεια απέτυχε να σκοράρει.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος (56′ Παλασκώνης), Σπίνος, Σαντικάι, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας (66′ Σαμαράς), Παπαδόπουλος (60′ Ηλιάδης), Ζαγαρίτης.