Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καλαφάτης». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 6ο λεπτό ο Δούμτσης που πλάσαρε από κοντά τον Χριστογεώργο, έπειτα από αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και εναλλαγή της μπάλας από τους Χατζηστραβό, Γαϊτανίδη. Μάλιστα στο 15ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Σαντικάι υπέπεσε σε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαϊτανίδης που έστειλε τη μπάλα άουτ. Σταδιακά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου πίεσε τον αντίπαλο για την ισοφάριση, έχοντας καλή στιγμή στο 43′ με σουτ του Σέχου έξω από τη μεγάλη περιοχή που έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας αλλά δεν δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, παρότι στο τελευταίο 15λεπτο αγωνίστηκε με φουλ επιθετικό σχήμα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Σέχου δεν κατάφερε να πιάσει καλά το ανάποδο ψαλίδι και έτσι οι Πράσινοι δεν απέφυγαν την ήττα.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Παλασκώνης, Σαντικάι, Σπίνος (56′ Μαυρουδής), Σκεντεράι (84′ Παπαδόπουλος), Τζαβίδας (76′ Σούλτσε), Σερπέζης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (46′ Πουρνάρας), Μπαλογιάννης, Δούμτσης (81′ Σαλαμούρας), Χατζηστράβος, Τζοβάρας (68′ Γκαργκαλατζίδης).