Όσα δεν είχαν συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια του 2019 ήρθαν μαζεμένα για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που συνέτριψε την ΑΕΚ με 6-0! Οι Πράσινοι είχαν όλα όσα δεν τους χαρακτήρισαν εφέτος: αποτελεσματικότητα, «καθαρό» μυαλό, συγκέντρωση, σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Έτσι πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της σεζόν και υποχρέωσαν τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΚ στην πιο «βαριά» της ήττα.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έλεγξε από την αρχή το παιχνίδι και στο 32ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ. Ο Σκεντεράι έκανε κάθετη κούρσα από τη μεσαία γραμμή και στο ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν που «έλυσε» τα πόδια των Πρασίνων που πέτυχαν ακόμα δύο γκολ στα επόμενα οκτώ λεπτά «καθαρίζοντας» τη νίκη. Στο 36’ ο Σέχου ντρίμπλαρε δύο παίκτες, σούταρε, ο Γκίνης απόκρουσε ασταθώς και ο Σερπέζης από κοντά πέτυχε το 0-2. Στο 40’ ο Σέχου έκανε κάθετη κίνηση και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54’ ο Βαγιανίδης κέρδισε πέναλτι και ο Σέχου το αξιοποίησε. Εννέα λεπτά αργότερα ο Σαντικάι έκανε βαθιά μπαλιά προς τον Σέχου που απέφυγε δύο αμυντικούς και μέσα από την περιοχή σούταρε για να σημειώσει χατ τρικ. Το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Μαυρουδή να κλέβει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και ανοίγει δεξιά στον Βαγιαννίδη ο οποίος με διαγώνιο σουτ σκόραρε.

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 66’ σε σουτ του Χριστόπουλου.

Παναθηναϊκός: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Σπίνος, Σκεντεράι, Σαμαράς (77’ Παπαθανασίου), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (63’ Μαυρουδής), Ζαγαρίτης, Σέχου (67’ Σούλτσε).

Το 0-1

skenterai aek

To 0-2

Serpezis AEK

To 0-3

Sehou AEK 03