Μέσα από ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επικράτησε εκτός έδρας 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, με το σκορ να μένει σε χαμηλό επίπεδο συγκριτικά με το εύρος που θα μπορούσε να φτάσει, εφόσον υπήρχε στοιχειώδης αποτελεσματικότητα. Στο 9′ το σουτ του Ζαγαρίτη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 11′ και στο 13′ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα σταμάτησε τις προσπάθειες των Ηλιάδη, Σούλτσε, ενώ στο 25′ ο Αθανασακόπουλος εξ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το σκορ άνοιξε στο 30′ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή του Σούλτσε. Το 0-2 ήρθε στο 40ό λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία των Πρασίνων και πλασέ του Καλομοίρη. Και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Σούλτσε με κεφαλιά σημείωσε το 0-3.

Στο 60′ και στο 65′ ο Καλομοίρης είδε ισάριθμες προσπάθειές του να μην καταλήγουν στα δίχτυα λόγω υπερπροσπάθειας του αντίπαλου τερματοφύλακα. Και πάλι ο Καλομοίρης στο 73′ πλάσαρε άστοχα σε τετ α τετ, ενώ χαμένο τετ α τετ είχε στο 87′ και ο Μαυρουδής.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παλασκώνης, Σαντικάι (80′ Παρασκευόπουλος), Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Μαυρουδής, Αθανασακόπουλος (58′ Τζαβίδας), Καλομοίρης, Ζαγαρίτης, Σούλτσε (68′ Παπαδόπουλος).