Η ξέφρενη πορεία της Κ15 του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν δεν είχε το επιθυμητό φινάλε. Ο αποκλεισμός στον ημιτελικό του final 4 από τον Άρη δεν επέτρεψε στο Τριφύλλι να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα, αλλά σίγουρα το μέλλον είναι μπροστά για όλους αυτούς τους έφηβους ποδοσφαιριστές που έδειξαν πως έχουν περίσσειο ταλέντο.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ταμπέλα του φαβορί στον ημιτελικό με τον Άρη και αυτό ίσως να αποτέλεσε μια μεγάλη παγίδα. Μπορεί ο αποκλεισμός να ήρθε στη ρουλέτα των πέναλτι, όμως, η εικόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν θύμησε πολλά από την ομάδα που στο συντριπτικό μέρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έπαιζε… χωρίς αντίπαλο.

Ο ημιτελικός με τον Άρη, ο οποίος διεξηχθη στο ΔΑΚ Λαμίας, ήταν «χορταστικός» για τους θεατές αφού είχε έξι γκολ, ανατροπές και πολλά συναισθήματα. Ο Άρης προηγήθηκε στο 19ο λεπτό. Ο Τσέρα ξεκίνησε κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Δρανδάκη. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για την ισοφάριση και αφού έχασε σημαντική ευκαιρία στο 30’ με τον Ρουσίτ, έφτασε στο 1-1 στο 35’. Ο Καλοσκάμης έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Βολάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ σκόραρε.

Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε ολοκληρωτικά στον Άρη. Στο 48′ ο Άρης κέρδισε κόρνερ, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ο Τσέρα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσέρα έκλεψε τη μπάλα και έφυγε τετ α τετ με τον Δρανδάκη πετυχαίνοντας το 1-3.

Παρά το σοκ ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, έκλεισε τον αντίπαλο στην περιοχή του και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Στο 58’ σκόραρε με τον Δήμο αλλά ο βοηθός λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ. Στο 68’ όμως ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Καλοσκάμης κέρδισε πέναλτι και ο Βολάκης ευστόχησε από τη βούλα. Στο 71’ ο Δήμος έφυγε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανατράπηκε έξω από την περιοχή από τον Στεφανίδη, ο οποίος αποβλήθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Προδρομίτης με σέντρα – σουτ ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ματς στα πέναλτι!

Εκεί ο τερματοφύλακας του Άρη απόκρουσε δύο πέναλτι, ο Δρανδάκης ένα και ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό.

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Καπαματζιάν (67’ Καλός), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας (50’ Νταμπίζας), Δήμος, Κυριόπουλος (50΄ Αλματζίδης), Καλοσκάμης.

Άρης: Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής Τσιάτσιος, Βρέττας, Τσέρα, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης.