Σημαντική ευκαιρία να προσπεράσουν τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία έχασαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού. Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ, η Κ19 του Τριφυλλιού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας δικών τους λαθών, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο 45λεπτο έφτασαν στην ισοφάριση και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ και πέτυχαν το 2-0 στο 29′ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού. Στο 38′ ο Σερπέζης έχασε τετ α τετ και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 2-0 για τον Ατρόμητο. Στο 47ο λεπτό οι Πράσινοι μείωσαν το σκορ με τον Σαμαρά να πρεσάρει, να κλέβει τη μπάλα και απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν λάθεψε. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του αναζητώντας την ισοφάριση. Στο 75′ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή του και έτσι στο 84′ ήρθε το 2-2 όταν ο Σαντικάι σέντραρε και ο Ηλιάδης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις ευκαιρίες για το 2-3. Πρώτα ο Βαγιανίδης στο 91′, μετά ο Ηλιάδης στο 93′ και στο 95′ πάλι ο Βαγιανίδης δεν βρήκαν στόχο.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Παλασκώνης (λ.τρ. 58′ Αλεξανδρόπουλος), Σαντικάι, Μαυρουδής, Σερπέζης, Καλομοίρης (66′ Ηλιάδης), Σαμαράς (68′ Τζαβίδας), Ζαγαρίτης, Παπαδόπουλος.