Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου 2023 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν σε σχολές του δικτύου Panathinaikos Soccer Schools, γεννηθεντες το έτος 2015 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκοπό, όσοι επιλεγούν από τους προπονητές, να ενταχθούν στην Ακαδημία.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατεβάσει εδώ  τη σχετική αίτηση συμμετοχής για τα δοκιμαστικά, να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού: [email protected]

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές  μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Όλες οι εμπρόθεσμες αιτήσεις θα γίνουν δεκτές και ως εκ τούτου όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα προσέλθουν στις παρακάτω ορισμένες ημέρες και ώρες με αθλητική περιβολή για να προπονηθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ώρα συγκέντρωσης 09.30              ώρα προπόνησης 10:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 3   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ώρα συγκέντρωσης 09.30              ώρα προπόνησης 10:00

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προσέρχονται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους και τα κάτωθι:

  1. Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης.
  2. Γραπτή άδεια από τους νόμιμους κηδεμόνες του παιδιού που επιτρέπουν να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου 2023, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
  3. Πρόσφατη (από 1/7/2023 και έπειτα) ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου ή ενεργή κατά τον νόμο κάρτα υγείας ΕΠΟ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού τηλεφωνικά καθημερινά, από τις 11:00 έως τις 15:00 στο 2106647163 (εσωτ. 168).