Η Κ15 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 1-0 απ’ τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη 1οη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15 σε μια αναμέτρηση όμως που σημαδεύτηκε απ’ τον σοβαρό τραυματισμό του Γεωργόπουλου στην κλείδα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ισορροπημένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν νωρίς το γκολ που έκρινε το ματς.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Θεοφίλου έπειτα από σέντρα του Ντούνγκα. Οι Πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο 46′ με διαγώνιο σουτ του Σώκου που κατέληξε άουτ, ενώ στο 62′ το τελείωμα του Παπανικολόπουλου δεν βρήκε στόχο.

ΠΑΟΚ: Μπέλερης, Τσιότας (78′ Σέλλας), Βυρσώκινος, Κοσίδης, Πάνος, Ελευθεριάδης, Τσιτσίλας (72′ Καρακώστας), Μύθου, Θεοφίλου (78′ Δριγκάκης), Τσιφούτης (53′ Παπανικόπουλος), Ντούνγκα (78′ Μπάγιος).

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Καρούζος (41′ Θάνος), Κουτσουδάκης (49′ Μπούλμπασας), Λατιφάι, Αναστασάκης, Ζέκα, Μαρκεζίνης (41′ Μακρυπίδης), Σώκος, Γεωργόπουλος (10′ Χαντζάρας), Τρίκατζης, Τσίγκας (49′ Μπόκος).