Το εντυπωσιακό αήττητο σερί οκτώ αγώνων της Κ19 του Παναθηναϊκού τελείωσε στη Θεσσαλονίκη. Οι Πράσινοι, αν και ήταν ανώτεροι, ηττήθηκαν με 2-0 από τον ΠΑΟΚ χάνοντας για πρώτη φορά μετά την 21η Οκτωβρίου 2023.

Οι παίκτες του Ανδρέα Ντρένοβα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μετατρέποντας σε δικό τους μονόλογο την αναμέτρηση. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου γκολ. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ, που άντεξε στη μεγάλη πίεση του Τριφυλλιού, ήταν αποτελεσματικός στις αντεπιθέσεις και με ένα γκολ του Μύθου στο 36′ και του Αδάμ στο 50′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης (83′ Πολυκράτης), Καστίδης, Πασαχίδης, Καλόγηρος, Τσομπάνης (46′ Μπάμπουρας), Καλαϊτσίδης (58′ Αλμασίδης), Μύθου (83′ Πολιτάκης), Παπαγεωργίου, Αδάμ (67′ Χατσίδης).

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Κοκκάκης (62′ Σκαρλατίδης), Διαμαντής (80′ Μπεβάρδος), Κάτρης, Νικολετόπουλος, Συμεωνίδης (75′ Ορμενάι), Μπρέγκου, Σπαθάρης, Ρομάνο (62′ Νότας), Γεωργουλάκης (75′ Καραγκούνης), Λάζαρης.