Η Κ19 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε απ’ την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19. Οι Πράσινοι μολονότι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου, εν τέλει έχασαν με 1-0 απ’ τους Ερυθρόλευκους στο γήπεδο του Φωστήρα.

Το παιχνίδι ήταν ωραίο και ανοιχτό και κρίθηκε χάρη σε γκολ του Κωστούλα (59′), ο οποίος είχε και δοκάρι στο α’ ημίχρονο. Το Τριφύλλι ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο, κυριάρχησε στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που δικαιούτο. Η ομάδα του Ανδρέα Ντρένοβα άσκησε μεγάλη πίεση αλλά δεν αξιοποίησε τις τεράστιες ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα που άγγιξε την ισοφάριση.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κουτσογούλας (87′ Δάμα), Κωστούλας, Πρεκατές, Τανούλης (55′ Δαρβίρας), Αλαφάκης, Μπάκουλας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης (87′ Σταυρόπουλος), Παπακανέλλος (80′ Δρόσος), Χαραλαμπόγλου.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Σκαρλατίδης (82′ Δουβίκας), Διαμαντής (82′ Μπεβάρδος), Κάτρης, Νικολετόπουλος, Βαγιαννίδης (68′ Ναλιτζής), Συμεωνίδης, Βολάκης, Λάζαρης, Μπρέγκου (68′ Σπαθάρης), Γεωργουλάκης (68′ Νότας).