Η αλήθεια είναι πως στα φιλικά παιχνίδια δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το τελικό σκορ, αλλά η εικόνα των ομάδων. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, τόσο το σκορ όσο και η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με το ευρύ 6-0 της αντίστοιχης της ΑΕΚ, με τους Πράσινους να έχουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Ο Καλοσκάμης πέτυχε τρία τέρματα για τους νικητές, ενώ από ένα σημείωσαν οι Βολάκης, Παπανικολόπουλος και Νταμπίζας.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Πάλμος, Ζεϊμπέκης, Τσεβάς, Συμεωνίδης, Τσιάβος, Βολάκης, Κυριόπουλος, Νταμπίζας, Καλοσκάμης. Στο ξεκίνημα της επανάληψης στη θέση του Δρανδάκη πέρασε ο Παναγάκος, ενώ στα τελευταία 30’ πήραν χρόνο συμμετοχής οι Αλεβιζάκης, Χαχούλης, Καλλέργης, Καμάρος, Λιατίφης, Ψύλλας Αλχατζίδης και Παπανικολόπουλος.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Κ17 του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή κόντρα στην αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στο Κορωπί.