Είδη ρουχισμού, μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό έκανε δωρεά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στη Λήμνο, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η κίνηση αυτή, μάλιστα, έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό απ’ όλους, ενώ ο πρεσβύτερος Αναστάσιος Σονίδης απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή, εκπροσωπώντας τους γονείς και τα 35 παιδιά που έγιναν αποδέκτες των δώρων.

Αναλυτικά η επιστολή: «Η πένα μας αδυνατεί και τα λόγια μας είναι αδύναμα μπροστά στη γενναιόδωρη και εγκάρδια δωρεά σας στην ενορία μας δείχνοντας έτσι την ευαισθησία που έχετε προς τα παιδιά και ιδιαίτερα στα δικά μας που ζουν σε ένα ακριτικό νησί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί μπροστά στη μεγάλη χαρά που δώσατε στα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου μας. Αναλαμβάνω την υποχρέωση να σας μνημονεύω εις τις προσευχές μας. Να προσθέσω δε ακόμη με έμφαση τις βαθιές ευχαριστίες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Ο Θεός να σας δωρίζει πλουσιοπάροχα υγεία και δύναμη, πρόοδον και προκοπήν.

ΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ Τ.Δ. ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΝΙΔΗΣ».