Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα τη Δευτέρα 1/11 και ώρα 10:00 με πτήση charter. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή, κ. Νίκου Νιόπλια, θα παραχωρηθεί την ίδια μέρα στις 19:00 στο Tsentralny Stadium και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από το Καζάν με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 03:10 την Τετάρτη 3/11.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων, κ. Μπερντίεφ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1/11 στις 16:00 στο Tsentralny Stadium και η προπόνηση της FC Rubin Kazan θα διεξαχθεί στις 18:00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά. Όλες οι ώρες που αναγράφονται είναι τοπικές.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.