Ο Παναθηναϊκός εισάγει την ηλεκτρονική Διάθεση Εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας, ξεκινώντας από την φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Περιστερίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/7, ώρα 21:00) και συνεχίζοντας το πρόγραμμα της διαδικτυακής πώλησης καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Το νέο σύστημα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων εμπεριέχει την καινοτομία “print at home”, μέσω της οποίας ο φίλαθλος εκτυπώνει το εισιτήριό του από το σπίτι και με την απόδειξη εισέρχεται στη Θύρα του, παρακάμπτοντας κάθε συναλλαγή με τα εκδοτήρια.

Συγκεκριμένα από σήμερα Πέμπτη 17/7 έως και αύριο 18/7 ξεκινά αποκλειστικά η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο με προτεραιότητα στους Συμμάχους. Από το Σάββατο 19/7 θα μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους και οι λοιποί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Τη Δευτέρα 21/7 όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως μπορούν ν’ αγοράσουν εισιτήρια του φιλικού αγώνα από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4, με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο ακολουθείται ενιαία τιμολογιακή πολιτική για Συμμάχους και λοιπούς φιλάθλους με κόστος εισιτηρίου 10 Ευρώ για όλες τις Θύρες, 15 Ευρώ για τη Θύρα 10 και 30 Ευρώ για τη Θύρα 3.

Ανήμερα της φιλικής αναμέτρησης τα εκδοτήρια της Θύρας 4 θα λειτουργήσουν για την πώληση εισιτηρίων από τις 11:00 έως τις 21:00 και για την έκδοση Καρτών Διαρκείας από τις 10:00 έως τις 17:00 επίσης από τη Θύρα 4.

Κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς 5 εισιτηρίων στο όνομά του, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διάθεσης, είτε μέσω της αγοράς από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Για να αγοράσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, πατήστε ΕΔΩ

Ραντεβού στο γήπεδο.