Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της εν όψει του αυριανού αγώνα ότι περιμένει τη μαζική στήριξη που προσφέρουν συστηματικά στην ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη στην πορεία προς την κατάκτηση των στόχων της.

Η συμπαράσταση αυτή είναι πάντοτε σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί βεβαίως να παραμένει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή ακρότητα, οποιαδήποτε αντίδραση σε τυχόν προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα βλάψουν την ομάδα και θα αναχαιτίσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φωνάξτε για τον Παναθηναϊκό, στηρίξτε την ομάδα με όλες σας τις δυνάμεις και μη δώσετε σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας εκμεταλλευόμενος το πάθος σας.

Αναφορικά με τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις Θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να εισέρχονται από τον Τομέα Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες θα μπορούν να εισέρχονται από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ).

Ειδικά για τον αυριανό αγώνα και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και δεν θα διατίθενται στο γήπεδο καλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήρια γιατί δεν θα είναι δυνατή η πρόσβασή τους.