Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε εχθές το μεσημέρι τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης για να βρεθεί κοντά στους μικρούς μας συμπολίτες, προσφέροντας χαρά, δώρα και ελπίδα.

Στην αντιπροσωπεία της ομάδας μας ήταν οι ποδοσφαιριστές Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κουτρουμπής, Μέντες, Πράνιτς, Ταμπάκης, Νάνο, Πράνιτς, μέλη του προπονητικού επιτελείου με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου και τους Βονόρτα, Ρούτερ, Φος και Αγριόγιαννη, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και άλλους συνεργάτες.

Τα μέλη της αποστολής υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS κ. Βρεττός και ο Διευθυντής της Βάρης κ. Παπαδάκης, οι οποίοι ξενάγησαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στους χώρους δραστηριότητας και φιλοξενίας των παιδιών.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των μικρών, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές, ζήτησαν αυτόγραφα, έλαβαν δώρα και αντάλλαξαν πολλές ευχές.

Ενδεικτική του κλίματος ήταν η δήλωση του Μάρκους Μπέργκ που ανέφερε σχετικά “Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που κάνουμε. Σημαίνει πολλά για εμάς να βλέπουμε τα παιδιά γιατί γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι τόσο άνετη ζωή, όπως εμείς οι παίκτες. Είναι καλό που βλέπουμε και αυτή την πλευρά της ζωής και ελπίζω η επίσκεψή μας να σημαίνει πολλά για τα παιδιά. Είμαι πατέρας δύο παιδιών, η ζωή είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο και είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά σ’ όσους έχουν ανάγκη“.