Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

– Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χορηγήθηκαν 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων.

– Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 4.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00 την ημέρα του αγώνα.

– Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

– Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

– Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

– Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

– Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.