Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσέφερε διάφορα είδη προς κλήρωση για το Παγκόσμιο Συνέδριο ILMC – International Music Conference που πραγματοποιήθηκε 8-10 Μαρτίου στο Λονδίνο και φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια προσφοράς σε κοινωνικές ομάδες από όλο τον κόσμο.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η συνεισφορά στις ανάγκες του «Breast Cancer Foundation» και η συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού. Τα είδη που προσέφερε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διατέθηκαν για τους σκοπούς της κλήρωσης του «The Nikos Fund» με διάφορους τρόπους όπως κληρώσεις και «silent auction».

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανταποκρίνεται διαχρονικά στα αιτήματα φορέων που ζητούν τη συνδρομή της για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς η φιλοσοφία που διέπει τον Σύλλογό μας από την ίδρυσή του, είναι άρρηκτα δεμένη με την κοινωνική προσφορά, την διαρκή αναβάθμιση του πολιτισμού και τη διάχυση του αθλητικού πνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά κάθε κοινωνική δράση που στόχο έχει την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται στις κρίσιμες σημερινές συνθήκες.