Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τιμώντας ξεχωριστά τους φιλάθλους με διαχρονική παρουσία στο πλευρό της Ομάδας, άνοιξε χθες τις πύλες του Αθλητικού Κέντρου της Παιανίας για 10 τυχερούς LOYAL FANS δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ομάδα.

Οι τυχεροί φίλοι αναδείχτηκαν μέσω κλήρωσης που έγινε στο πλαίσιο της διάθεσης των Καρτών Διαρκείας 2011/12, και στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά οι LOYAL FANS.

Οι φίλαθλοι περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, γνώρισαν από κοντά τους παίκτες και το προπονητικό team, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και παρακολούθησαν την προπόνηση της Ομάδας αψηφώντας το τσουχτερό κρύο. Τέλος, σαν αναμνηστικό δώρο, οι «πιστοί φίλαθλοι» της ομάδας μας, παρέλαβαν από μια εμφάνιση της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 η οποία έφερε το επώνυμο του κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και την επιγραφή loyal fan.

*Στην κατηγορία των Loyal Fans εντάσσονται όλοι οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας που έχουν συνεχόμενα Κάρτα Διαρκείας από το 2006 μέχρι και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.