Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός, (28/8, γήπεδο MCH Arena, τοπική ώρα 20:00) για τα play-offs του Europa League.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται μεμονωμένα τα εισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 της Λεωφόρου, από σήμερα έως τις 18:00, αύριο Σάββατο 23/8 από τις 10:00 έως τις 18:00, τη Δευτέρα 25/8 από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Τρίτη 26/8 από τις 10:00 έως τις 15:00.

Το εισιτήριο κοστίζει 15 Ευρώ και -βάσει των κανονισμών της UEFA- για την αγορά κάθε εισιτηρίου ο φίλαθλος χρειάζεται να προσκομίσει τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης, όπως επίσης τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής του, μαζί με την διεύθυνση διαμονής του στο εξωτερικό.

Ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητος.

Σχετικά με τους φιλάθλους μας που διαμένουν στο εξωτερικό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως θα λειτουργήσει σημείο διάθεσης εισιτηρίων (box office) στην είσοδο της Θύρας των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, από τις 18:30 έως τις 20:00 ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 15 Ευρώ, με τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου να είναι απαραίτητος για την αγορά.

Επιπλέον, οι Παναθηναϊκοί που διαμένουν στο εξωτερικό μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους διαδικτυακά από το επίσημο site της Μίντιλαντ. Για να δείτε τον χάρτη του MCH Arena κάντε κλικ ΕΔΩ.