Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο Κορωπί αντιπροσωπείες παιδιών από το ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS», «Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» και «Κέντρο Βρεφών Μητέρα».

Περισσότερα από 70 παιδιά παρακολούθησαν από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα. Επίσης, τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα από τον «Πανάθα» ο οποίος βρέθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Τα «Παιδικά Χωριά SOS» εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Κονταξή, το «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» η Πρόεδρος Έφη Προκοπάκη, και το «Κέντρο Βρεφών Μητέρα» η Πρόεδρος Ευαγγελία Βελέντζα και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Δεληγιάννης.

Οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων παρέλαβαν από τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, φορητά γκολπόστ από την εταιρία Johnson, δωροεπιταγές από την εταιρία Adidas και δωροεπιταγές από την εταιρία METRO, δυο laptop από την εταιρία COSMOTE και ηλεκτρικές συσκευές από την εταιρία Expert, αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς Πάμε Στοίχημα, Adidas, COSMOTE, OTE, Matrix, My market, Expert και Dionysos, καθώς και τον ΟΠΑΠ για την κάλυψη της εκδήλωσης.