Το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη με 5-0 και αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του Σουηδού επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον σκάουτερ του Παναθηναϊκού, Ανδρέα Λαγωνικάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το βραβείο του MVP: «Είμαι χαρούμενος. Όλη η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κατάφερα να σκοράρω τρία γκολ και είμαι χαρούμενος που πήρα το βραβείο. Παίζεις για τους οπαδούς και θέλεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου και να έχεις καλή απόδοση. Είναι τιμή για κάθε παίκτη, όταν τους αρέσει αυτό που κάνεις».

Για το αν θέλει ένα μεγαλύτερο τρόπαιο στο τέλος της σεζόν: «Ως ποδοσφαιριστής, δεν μάχεσαι για τα ατομικά βραβεία, αλλά για να κερδίσεις κάτι με την ομάδα σου. Αυτή είναι η ευχή μου και το όνειρο μου γι’ αυτή τη σεζόν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Λαγωνικάκη:

Για τη βράβευση του Μπεργκ: «Σίγουρα ο Μάρκους είναι τιμή και κόσμημα για εμάς, αλλά νομίζω ότι αυτό το αναγνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γύρισε δυναμικά στη δράση μετά το πρόβλημα που είχε και ευχόμαστε να συνεχίσει με αυτή την απόδοση».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό οφείλεται στην υπομονή που έχει και ο κόσμος, αλλά και όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο. Είναι πάντα θετικά όλα αυτά που γίνονται και ευχόμαστε να έχουμε και στη συνέχεια υπομονή και να δουλεύουμε με αυτό το ρυθμό».