Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, η πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρχικά χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και πραγματόποίησαν εναλλάξ μια σειρά από τέστ αερόβιας ικανότητας. Ύστερα έκαναν ζέσταμα όλοι μαζί, συνέχισαν εκτελώντας ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ελεύθερο δίτερμα.

Παρόντες στη σημερινή «πρώτη» ήταν οι: Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Λέτο, Ρουκάβινα, Καρνέζης, Μαρίνος, Μαχλελής, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Λεοντίου, Μάντζιος, Μελίσσης, Μπουτζίκος, και Μόρις. Επιπλέον, στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team: Λάντο Φούσου, Ραντοβάνοβιτς, Σταμπολζίεφ, Καπίνος, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Φέτσης. Με άδεια απουσίαζαν οι: Κλέϊτον, Σαριέγκι και Σιμάο.

Αύριο, Σάββατο 3/7 και ώρα 08:30, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδας θα περάσουν εργομετρικά τεστ. Ακολούθως, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του «Τριφυλλιού» θα περάσουν εργομετρικά το πρωί της επόμενης ημέρας (4/7).