Ο Παναθηναϊκός, ακολουθώντας την ηθική και κοινωνική του παράδοση, έγινε χορηγός αθλητικού υλικού, στηρίζοντας τα παιδιά δεκατριών Ιδρυμάτων που συμμετείχαν στην ημερίδα στίβου «15 χρόνια Κονιαλίδεια».

Αιώνια πιστός στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός τίμησε τη σημερινή ημερίδα με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Στρ. Σωπήλη και ενθάρρυνε τους συμπολίτες μας από τον ευαίσθητο χώρο των ατόμων με αναπηρία, να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Μετά την παρέλαση των συμμετεχόντων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης», τα «Κονιαλίδεια» περιελάμβαναν διαγωνισμούς σε ρίψη μπάλας softball, μήκος άνευ φόρας και αγώνα δρόμου 50 και 100 μέτρων.

Η ΠΑΕ βράβευσε τους συμμετέχοντες και εκείνοι με τη σειρά τους πρόσφεραν στο «Τριφύλλι» χειροποίητα μεταλλικά αναμνηστικά φτιαγμένα από τους ίδιους σε σχήμα εστίας, συμβολίζοντας το Ίδρυμα Εστία που ηγήθηκε τις ημερίδας.

Η ΕΣΤΙΑ Ιδρύθηκε το 1982 από γονείς και φίλους ατόμων με νοητική υστέρηση και εδρεύει στο Νέο Ψυχικό σε ιδιόκτητα κτίρια που παραχωρήθηκαν από τον μεγάλο ευεργέτη Νίκο Κονιαλίδη.