Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της εν όψει του αυριανού αγώνα ότι περιμένει τη μαζική στήριξη που προσφέρουν συστηματικά στην ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη.

Η συμπαράσταση αυτή είναι πάντοτε σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί βεβαίως να παραμένει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή ακρότητα, οποιαδήποτε αντίδραση σε τυχόν προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα βλάψουν την ομάδα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φωνάξτε για τον Παναθηναϊκό μας, στηρίξτε την ομάδα με όλες σας τις δυνάμεις και μη δώσετε σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας εκμεταλλευόμενος το πάθος σας.

Θυμίζουμε ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, laser, ρίψη αντικειμένων κλπ.) μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας με τον υποδειγματικό τρόπο που το κάνετε πάντα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες με Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν.