Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων στους δύο επόμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το UEFA Europa League.

Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Estoril – Panathinaikos στο Estádio António Coimbra da Mota της Πορτογαλίας (2/10, 20:05 τοπική ώρα) το εισιτήριο κοστίζει 15 Ευρώ και μπορούν να το προμηθευτούν επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], στο τηλέφωνο +30 210 6470992 ή στο φαξ : +30 210 8709299.

Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση PSV – Panathinaikos στο Philips Stadion της Ολλανδίας (23/10, 21:05 τοπική ώρα) το κόστος του εισιτηρίου είναι 15 Ευρώ και μπορούν να το προμηθευτούν στέλνοντας το αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή [email protected] ή στο φαξ : +30 210 8709299.

Στο αίτημά τους οι φίλαθλοι παρακαλούνται να μας γνωρίσουν το Ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του ΔΑΤ ή τον αρ. Διαβατηρίου, την ιδιότητα του φιλάθλου (αν είναι Σύμμαχος ή απλός φίλαθλος ) και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στην παραλαβή των εισιτηρίων τους οι φίλαθλοι παρακαλούνται -βάσει των κανονισμών της UEFA– να μας προσκομίσουν για κάθε εισιτήριο τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης, όπως επίσης τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής του, μαζί με την διεύθυνση διαμονής του στο εξωτερικό (ξενοδοχείο ή δι/νση φιλοξενίας).

Για την εξυπηρέτηση του κόσμου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.