Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε για 2η συνεχή χρονιά η συμμετοχή των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let’s Do It Greece που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, στον περιβάλλοντα χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της ομάδας.

Παιδιά από τα φυτώρια τoυ Παναθηναϊκού, μαζί τους φίλους και τους γονείς τους και συνοδευόμενοι από το τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους του Συλλόγου, καθάρισαν με φροντίδα τους χώρους όπου αθλούνται και διαβιούν, δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον.

Δεκάδες εθελοντές έστειλαν το δικό τους μήνυμα από την Παιανία, συμμετέχοντας σε μια παγκόσμια εθελοντική καμπάνια καθαρισμού, στην οποία κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις χώρες τους προστατεύοντας το φυσικό και αστικό περιβάλλον.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετείχε και φέτος ενεργά σε μια δυναμική περιβαλλοντική δράση, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού και της αθλητικής παιδείας που ο Παναθηναϊκός καλλιεργεί διαχρονικά στα τμήματα υποδομής του.