Το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, με το γκολ του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά να αναδεικνύεται ως νικητήριο στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του 23χρονου επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Κώστα Ταράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη:

Για την βράβευσή του: «Είναι πάντα μια τιμή να παίρνεις βραβείο για το καλύτερο γκολ και είναι η πρώτη φορά που βραβεύομαι. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν».

Για το γκολ: «Εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο αμυντικός είχε βγει έξω πολύ γρήγορα, είχα το χώρο για να κάνω κοντρόλ και να τον περάσω και αυτό έκανα. Πήγε τέλεια η πρώτη κίνηση, αποφάσισα να σουτάρω και η μπάλα πήγε εξαιρετικά στην εστία. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ταράση:

Για τη βράβευση του Κλωναρίδη για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής: «Ως αμυντικός δεν θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το γκολ είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Του εύχομαι να πετύχει και ένα γκολ την Κυριακή και ας μην είναι τόσο όμορφο. Να μπει η μπάλα στα δίχτυα».